Reaccions anunci de muniesa eliminació de taxes per part del Partit Popular

L’eliminació d’una taxa, o impost és competència de Ple, per tant no pot fer eixe anunci estant en minoria, pq no pot realitzar eixa modificació per voluntat pròpia, ja que no te majoria absoluta.

La quantitat que l’ajuntament deixaría d’ingresar ronda els 300.000 euros (segons muniesa). Noslatres no som contraria a reduir o eliminar una taxa en un moment donat, encara que deuríem estudiar el cost de servei que estem deixant de mantenir i que passa a finançar-se amb impostos. El que si volem recordar al Senyor Muniesa, és que reduir la contribució als nivells de 2011 i evitar els efectes del catastrazo, (tipus de gravamen al 0,69, com deia compromís) suposava deixar d’ingresar 400.000 euros respecte de la situació que PP i PSOE aprovaren. EL PP PREFERIEX ABAIXAR TAXES I IMPOSTOS DE LES EMPRESES QUE DE LES FAMÍLIES DE LA CIUTAT. Per a nosaltres les famílies són prioritàries i van abans que les empreses.

Actualment existeixen ja bonificacions en l’ICIO i l’IAE, que permeten a aquelles organitzacions que ho justifiquen reduir aquestes quantitas, fer generals aquestes bonificacions no ens sembla correcte, per què per a poder accedir a les mateixes has d’acomplir uns fins socials o has de crear ocupació, etc, si fem la regla genèrica, ja no caldrà complir aquestos requeriments, tractant-se d’una desregulació pura i dura. Hem de recordar que tributen IAE aquelles empreses que facturen més d’un milió d’euros a l’any, per tant aquestes mesures són clarament electorialistes, i doblement doloses per a l’Ajuntament, no sols deixa de recaudar 300.000, si no que a més haurà de finançar el cost del servei íntegrament, per tant es produeix major despesa. La propaganda del PP ens eixirà cara als ciutadans i ciutadanes de Sagunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *