#primàriesCompromís

Amigues i amics,

He decidit fer un important pas endavant en la meua trajectòria política i vos anuncie que hui presente la meua pre candidatura per presentar-me a les primàries per a la llista autonòmica de Compromís.

Encara que ja em coneixereu, em presente:

Sóc Teresa Garcia i Muñoz (Sagunt, 1975), sóc enginyera industrial en l’especialitat de Medi Ambient, tinc un màster en prevenció de riscos laborals i un altre màster en Gestió de la Ciutat i Infraestructures Urbanes, ordenació del territori, urbanisme i Medi Ambient.

La meua trajectòria política també és dilatada, perquè des de ben jove he estat vinculada al BLOC i sóc regidora de Compromís a l’Ajuntament de Sagunt des de 2007 fins l’actualitat, on he exercit també de secretària del grup municipal. A banda de les tasques que desenvolupe en la política local, sóc membre de l’Executiva Nacional del BLOC des de 2012 i Secretària de Política Institucional de Compromís des de setembre de 2012.

Dit això, per què em presente?

He fet un pas endavant perquè tinc ganes, il·lusió i força per a treballar per un canvi polític al País Valencià, un canvi necessari per a regenerar les institucions, restablir la democràcia, la decència de l’autogovern i de la classe política i per a treballar per a les persones. Eixe treball, especialment, vull enforcar-lo des del punt de vista municipal, la meua especialitat, perquè els cal escoltar als ajuntaments i cal que eixos ajuntaments tinguen veu i presència en les Corts Valencianes, on moltes vegades es fa una política d’esquenes als pobles i ciutats del nostre país. Anem a reiniciar les formes de fer polítiques, posant a les persones, ciutadans i ciutadanes dels nostres municipis, en l’epicentre de tota acció.

La presentació de la precandidatura autonòmica no suposa una renúncia al treball fet al llarg de molts anys a Sagunt. En absolut. En huit anys hem fet un bon treball, hem crescut molt electoralment i ara en 2015, Compromís serà la clau també per al canvi de govern a l’Ajuntament de Sagunt, on necessitem un equip de govern seriós, que defense les inversions en la nostra ciutat i que es crega de veritat el que és Sagunt: una ciutat turística, cultural, històrica, industrial i un motor importantíssim per al conjunt del País Valencià. Nosaltres en ho creiem, hem treballat així sempre i ho continuaré fent amb més força i Il·lusió en esta nova etapa.

Tinc ara un treball difícil perquè l’equip de persones de Compromís és el millor equip que es pot presentar per al canvi polític valencià. Conec a les persones que ja han anunciat que es presenten a les primàries i és una garantia que, isca qui isca d’eixe procés, anem a tindre diputats i diputades amb molta preparació per a defensar els interessos dels valencians i valencianes. Espere que els companys i companyes de la coalició confien en mi i valoren el treball que he fet estos anys donant suport als grups municipals, regidors i regidores, per continuar fent eixa tasca des de l’àmbit del parlament valencià, canalitzant les seues iniciatives en les Corts, en la seu de la sobirania valenciana.

Ara, és l’hora de la democràcia i de les persones. És la teua hora i espere comptar amb el teu suport.

Moltes gràcies!

Posted from WordPress for Android

Un comentari a “#primàriesCompromís

  1. Enhorabona Teresa! No he pogut assistir a les reunions i assemblees per motius de salut, però reconec el teu treball i és per això que et desitge el millor en la teua nova faceta política. Endavant i sort! Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *